28 megoldás egy vezető problémáira

Ha álmatlanul forgolódsz éjszakánként, mert nem tudod, hogy mi lenne a helyes döntés, akkor itt van most neked egy jó hír. 

Neked is lehet nyugodtabb életed, anélkül, hogy gyógyszereket kelljen szedned.

Te is tudod, hogy ez a probléma nem fog magától megoldóni. A legtöbb ember ilyenkor nem tesz semmit, mert úgy gondolja, hogy majd megoldódik magától, vagy úgy gondolja, hogy nincs ideje rá. Az a baj ezzel a megoldással, hogy attól, hogy homokba dugjuk a fejünket még a probléma fennáll és ha nem teszünk valamit, akkor egyre rosszabb lesz. Ez a rosszabbodás különböző egészségi gondokat okoz majd: kialvatlanság, magas vérnyomás, gyomorfekély, pánik betegség. A vállalkozásod kifog rajtad és idő előtt beleőszülsz a gondokba. 

De nekem már sikerült megállítanom ezt a folyamatot.

A tudásomat sztorik formájában megírtam a Csopaki-történetek című könyvemben. 

Most rajtad a sor, hogy te is megrázd magad és a könyvem adta inspirációkat felhasználd a minden napokban. 

A Csopaki történetek 28 leckét tartalmaz a mindennapokhoz nem csak vezetőknek. Mindezt sztoriba ágyazva. Csopaki Dénes egy magyar vállalkozó, aki szeretné a céget Csopaki Rolandra a fiára hagyni. Ehhez viszont a fiúnak még sokat kell tanulnia. A helyzetet nehezíti a magyar gazdasági helyzet, egy szerelmi szál, egy rosszakaró szomszéd és egy gonosz nagynéni.

A rövid könnyen olvasható fejezetek egy-egy cégvezetői problémát vetnek fel, majd történetbe ágyazva megmutatják a megoldást is.
Szórakoztatóan tanít és inspirál.

Olvass bele!

Vezetőknek ideális olvasmány nyaraláskor, reggeli kávézáskor, repülőgépen, vonaton és bármikor, ha szeretnének kikapcsolódva ötleteket kapni.

Loksa Ágnes
vezetőképzés és coaching

agnes@loksaconsulting.hu
(+36 70) 431 7736

Imádok képződni, tanulni. Sok vezetői és motivációs könyvet olvastam és olvasok rendszeresen. Gyakorta belefutottam abba, hogy ugyan nagyon hasznos információkat adott át ugyan a könyv, de nekem annyira száraz volt, hogy akárhányszor kézbe vettem elaludtam rajta. Ilyenkor gyorsan átlapozom és igyekszem kiszűrni belőle a lényeget. Ez nem annyira jó, mert lehet, hogy egy-két fontos információ felett elsiklottam, pedig azok rendkívüli módon hasznosak lettek volna a számomra. Ekkor pattant ki a fejemből a nagyszerű ötlet, hogy mi lenne, ha létezne olyan könyv, ami egy regény, de mégis hasznos tippeket tartalmaz.

Így születettek meg a Csopaki történetek. Eredetileg hírlevél formájában terjesztettem, de olyan nagy volt a siker, hogy összefűztem 28 részt egy könyv formájába.

Legyen számodra is egy nagyszerű élmény az olvasása és találd meg benne azokat a válaszokat, melyeket keresel!

Ha szeretnél még nagyobb eredményt elérni, akkor rendeld meg a könyvet a munkatársaid számára. 

Szeretnéd, ha a munkatársaidnak nagyobb tulajdonosi szemlélete lenne?

Tanító jellegű olvasmány a munkatársak részére, anélkül, hogy ezt száraz, unalmas, számukra érdektelen formában kapnák. Kikapcsolódó, könnyű olvasmány és mégis észrevétlenül tanít.

Nagy példányszámnál kérd egyedi ajánlatomat: 0670 4317736

E-mail: agnes@loksaconsulting.hu

Hogyan juthatsz hozzá?

Meg tudod vásárolni a könyvet az éttermemben személyesen:

Cím: Kitchen of Health Étterem 1074 Budapest, Dohány utca 63. 

Vagy megrendeléssel és akkor meg kell adnod:

  • a neved,
  • a pontos címed ahová kéred a könyvet,
  • a számlázási címed, ha az nem azonos az előzővel,
  • szükségem lesz még a telefonszámodra, hogy kapcsolatba léphessek veled az ügymenet kapcsán.

Miután elküldted, fogsz kapni egy visszaigazoló levelet, ami díjbekérő is egyben. A megadott számlaszámra utald el a könyv + a postaköltség árát. Ezután már csak várnod kell a postást, aki hamarosan meg fog érkezni a küldeménnyel.

A könyv ára: 2.390 Ft + 500 Ft postaköltség

Íme néhány vélemény:

“Nagyon tetszett. Kimondottan kezdő vállalkozóknak ajánlom, de azoknak is érdemes elolvasni, akik már régóta cégvezetők, ügyvezetők. Mindenkinek ajánlom, akinek gondjai vannak a cégnél. Rengeteg okot tudnék felsorolni, amiért érdemes elolvasni a könyvet, mert több témát is felvet a könyv. Például: szervezés, pénzügy, értékesítés, HR, PR és még magán életi problémákra is ad megoldást. 

Ami nekem a legjobban tetszett, hogy a vezetőt megtanítja, az emberekkel való bánásmódra, kommunikációra. Megmutatja, hogy milyennek kellene lennie a kommunikációnak a cégen belül a vezető és a beosztottak és a beosztottak egymás között. Segít abban, hogy hogyan kell vezetni egy céget, hogy sikeres, profittermelő legyen.”

L.P. ügyvezető igazgató

“Nagyon választékos és logikus a könyv, érdemes megfontolni mindent, amit leír.
Nagyon érdekes az apa, fia kapcsolat és a példák, melyeken keresztül mennek.
Elsősorban vállalkozóknak ajánlaná, nagyon hasznos lehet mindenkinek.”

Zádori István ügyvezető

“Ami igazán megfogott az az, hogy érdekes. Kiváló olvasmány, és nem mellesleg ötleteket ad a munkámban. Mikor lesz folytatás?”

F.L. vezető

“Nekem is rá kellett néznem arra, hogy mi az, amit nem jól csinálok. Nagyon gondolatébresztő.”

K.Z. cégvezető

“Nagyon érdekes gondolatokat indított el bennem. Sokat segített, hogy megértsem miként adhatom át a céget a gyerekeimnek.”

A.B. ügyvezető