Vezető vagy? Megoldást keresel?

Szeretnél megerősítést kapni a munkád során?

Elbizonytalanodtál, hogy hogyan tovább vagy csak egy löketre van szükséged?

Megoldhatatlan problémák nehezítik az életed?

Te is tudod, hogy nem lesz jobb magától a helyzet. A legtöbb ember ilyenkor nem tesz semmit, mert úgy gondolja, hogy majd megoldódik magától, vagy úgy gondolja, hogy nincs ideje rá. Az a baj ezzel a megoldással, hogy attól, hogy homokba dugjuk a fejünket még a probléma fennáll és ha nem teszünk valamit, akkor egyre rosszabb lesz. Ez a rosszabbodás különböző egészségi gondokat okoz majd: kialvatlanság, magas vérnyomás, gyomorfekély, pánik betegség. A vállalkozásod kifog rajtad és idő előtt beleőszülsz a gondokba. 

A helyzet az, hogy sokáig én is hasonló cipőben jártam és éjszakákat forgolódtam egy-egy nehéz nap után vagy előtt. Ezútán el kezdtem képződni. Mindent elsajátítottam, ami egy cégvezetéshez kell. Ennek azonnal meglett az eredménye. Bármihez nyúlok az működni kezd.

Szeretnél egy iránytűt a cégedben, akkor kérd Személyes Tanácsadásomat.

Most a 1,5 órás személyes konzultáció 45.000Ft helyett a koronavírus okozta rendkívüli helyzet miatt 45%-os kedvezménnyel érhető el: 25.000Ft-ért. Akár online változatban is.  Az ár mentes az ÁFA alól. 

Mit adok neked?

Egy iránytűt a pontos lépésekkel, hogy végre megvalósíthasd, amire vágysz. 

Tegyél egy próbát!

Semmit nem vesztesz. A szolgáltatásomra 100%-os pénz visszafizetési Garanciát vállalok. Amennyiben úgy ítéled meg, hogy nem volt hasznos számodra a megbeszélés, abban az esetben visszafizetem a díjat!

Jelentkezem személyes tanácsadásra!

Mire számíthatsz a Személyes tanácsadáson?

Megfogjuk nézni, hogy hová szeretnél eljutni és jelenleg hol tartasz. Milyen akadályokkal kell szembenézned. Megfogjuk vizsgálni, hogy a céged/vállalkozásod jelenleg milyen fázisban van és, hogy mi lenne a következő lépés. 

Mi az, amit kapsz?

Gyors elméleti képzés egy vállalkozás működésének fázisairól. Konkrét személyre szabott iránytűt, ami csak a saját cégedre/vállalkozásodra működik. A pontos lépéseket ahhoz, hogy eljuss oda, ahova vágysz.

Bónusz!

Ha megrendeled a 1,5 órás konzultációmat, akkor ajándékba adom a Csopaki történetek című könyvemet, ami 28 hasznos leckét tartalmaz cégvezetőknek, magánszemélyeknek egyaránt.

Olvass bele a könyvbe!>>

Jelentkezem a személyes tanácsadásra

Akik már kaptak 1,5 órás személyes konzultációt:

“Amit megtanultam, hogy mennyire fontos a minőségi idő megfogalmazása és együtt töltése. Az őszinte kommunikáció minden kapcsolat alapja. Minden elrontott dolog helyrehozható jó kommunikációval és közös akarattal. Egy kapcsolatért mindig tenni kell valamit!”

Marlyn József vezető

“Már egy rövid beszélgetés megadta a követendő irányt és megerősített, hogy van kiút a nehéz helyzetekből.”

R.P. ügyvezető

“Az elmúlt két hét lefelé menő statisztikái után ez igazán lelkesítő volt. Köszönöm a cégvezetési tanácsokat.”

T.R. Cégvezető

“Adtál olyan tippeket, amik sikeres akciók, amiket te már végigjártál. Valószínű, hogy működni fognak.”

Szigedi László cégvezető

“Kitaláltam egy új ágazatot, amivel sokat tudunk segíteni egy új célcsoportnak és láttam a célt, de nem volt tiszta az odáig vezető út. Tudtam, hogy kihez kell fordulnom, mert már több hasonló esetben is elvitt engem a célomig. Hívtam az Ágit. Első alkalommal teljesen kikristályosította a célhoz vezető utat és pikk-pakk összedobtuk az egész tervet. És most már tudom, hogy mit kell csinálnom, hogy ezt az új ágazatot beindítsam.”

Bocsi Viki ügyvezető

Loksa Ágnes
vezetőképzés és coaching

agnes@loksaconsulting.hu
(+36 70) 431 7736

Jelentkezem a személyes tanácsadásra