Karácsonyi akció!!!  -35%

Ha nem tudod, hogy mit adhatnál ajándékba a munkatársaidnak vagy a partnereidnek, akkor itt a neked szóló megoldás!

A Csopaki történetek egy teljesen egyedül álló regénybe ágyazott önfejlesztő könyv.

Korábban gondjaid voltak azzal, hogy hogyan vedd rá a munkatársaidat arra, hogy jobban magukénak érezzék a vállalkozást? Hogy nagyobb tulajdonosi szemléletük legyen?

Akkor ez a könyv ebben is segíthet neked. A 28 minden napi történet nagyobb megértést ad a munkatársaknak a vállalkozói világról és így együttműködőbb kapcsolat alakulhat ki vezető és beosztott között.

Ha az a gondod, hogy az embereid többsége nem olvas motivációs, illetve képzési könyveket ez sem jelent problémát. Ugyanis a Csopaki történetek rövid érdekes fejezetekből áll össze., amik nem túl megterhelő, de annál inkább izgalmasabb olvasmányt nyújtanak az olvasói számára.

A Karácsonyi Akció keretében 2.990Ft helyett csak most 1.990Ft+350Ft-os postaköltségért rendelhető.

Ha több példányra lenne szükséged, akkor kérd egyedi ajánlatomat!

agnes@loksaconsulting.hu e-mail címen.

A könyv nem csak munkaadóknak és munkavállalóknak érdekes és tanulságos olvasmány, hanem nagy segítségére vállhat az érettségiző fiataloknak is, hogy útmutatást adjon az életbe való kilépésre.

Ajándékozz gyermekeidnek izgalmas és egyben tanulságos könyvet!

Ez a Csopaki történetek. A világon egyedülállóan ötvözi az izgalmas regény stílust az önfejlesztő könyvek tanulságaival.

A Csopaki történetek 28 érdekes rövid történetet tartalmaz a mindennapokhoz nem csak vezetőknek. Csopaki Dénes egy magyar vállalkozó, aki szeretné a céget Csopaki Rolandra a fiára hagyni. Ehhez viszont a fiúnak még sokat kell tanulnia. A helyzetet nehezíti a magyar gazdasági helyzet, egy szerelmi szál, egy rosszakaró szomszéd és egy gonosz nagynéni.

Szórakoztatóan tanít és inspirál.

Olvass bele!

Ajándékozd meg magad, munkatársaidat, partnereidet vagy a mai fiatalságot ezzel a különleges könyvvel!

Loksa Ágnes
vezetőképzés és coaching

agnes@loksaconsulting.hu
(+36 70) 431 7736

Imádok képződni, tanulni. Sok vezetői és motivációs könyvet olvastam és olvasok rendszeresen. Gyakorta tapasztaltam, hogy ugyan a könyv hasznos információkat tartalmazott, de nekem annyira száraz volt, hogy pár oldal után feladtam. Ekkor pattant ki a fejemből a nagyszerű ötlet, hogy mi lenne, ha létezne olyan könyv, ami egy regény, de mégis hasznos tippeket tartalmaz.

Így születettek meg a Csopaki történetek. Eredetileg hírlevél formájában terjesztettem, de olyan nagy volt a siker, hogy összefűztem a 28 részt egy könyvvé.

Ajándékozd ezt a nagyszerű élményt másoknak örömet okozva ezzel nekik!

Ha még mindig gondolkoznál rajta, hogy miért lesz ez jó neked, akkor íme egy kis kedvcsináló:

A karácsonyi akció megrendelői között kisorsolok egy 25.000Ft-os 1,5 órás online konzultációt, bármely témában, amire éppen szükséged van:

—személyzeti gondok

—pénzügyi nehézségek

—COVID-19 okozta válság kezelése

—célok, célkitűzések

—szervezés

Remélem, hogy kedvet kaptál hozzá! Ha megrendeled a könyvemet ezzel engem is segítesz. Támogassuk egymást ebben a nehéz helyzetben!

Hogyan juthatsz hozzá?

A jelenlegi helyzet miatt online megrendeléssel és érintésmentes postai kiszállítással.

Ehhez meg kell adnod az alábbi adataidat:

  • a neved,
  • a pontos címed ahová kéred a könyvet,
  • a számlázási címed, ha az nem azonos az előzővel,
  • szükségem lesz még a telefonszámodra, hogy kapcsolatba léphessek veled az ügymenet kapcsán.

Miután elküldted, fogsz kapni egy visszaigazoló levelet, ami díjbekérő is egyben. A megadott számlaszámra utald el a könyv + a postaköltség árát. Ezután már csak várnod kell a postást, aki hamarosan meg fog érkezni a küldeménnyel.

A könyv ára csak most: 1.990 Ft + 350 Ft postaköltség

Íme néhány vélemény:

“Nagyon tetszett. Kimondottan kezdő vállalkozóknak ajánlom, de azoknak is érdemes elolvasni, akik már régóta cégvezetők, ügyvezetők. Mindenkinek ajánlom, akinek gondjai vannak a cégnél. Rengeteg okot tudnék felsorolni, amiért érdemes elolvasni a könyvet, mert több témát is felvet a könyv. Például: szervezés, pénzügy, értékesítés, HR, PR és még magán életi problémákra is ad megoldást. 

Ami nekem a legjobban tetszett, hogy a vezetőt megtanítja, az emberekkel való bánásmódra, kommunikációra. Megmutatja, hogy milyennek kellene lennie a kommunikációnak a cégen belül a vezető és a beosztottak és a beosztottak egymás között. Segít abban, hogy hogyan kell vezetni egy céget, hogy sikeres, profittermelő legyen.”

L.P. ügyvezető igazgató

“Nagyon választékos és logikus a könyv, érdemes megfontolni mindent, amit leír.
Nagyon érdekes az apa, fia kapcsolat és a példák, melyeken keresztül mennek.
Elsősorban vállalkozóknak ajánlaná, nagyon hasznos lehet mindenkinek.”

Zádori István ügyvezető

“Ami igazán megfogott az az, hogy érdekes. Kiváló olvasmány, és nem mellesleg ötleteket ad a munkámban. Mikor lesz folytatás?”

F.L. vezető

“Nekem is rá kellett néznem arra, hogy mi az, amit nem jól csinálok. Nagyon gondolatébresztő.”

K.Z. cégvezető

“Nagyon érdekes gondolatokat indított el bennem. Sokat segített, hogy megértsem miként adhatom át a céget a gyerekeimnek.”

A.B. ügyvezető