HATÉKONY VEZETŐ, HATÉKONY MUNKATÁRSAK

Díjmentes e-book

Épp a reggeli kávédat iszod, amikor csöng a telefonod, a könyvelő az, és fontos papírokat keres, közben legalább három kolléga nyitja rád az ajtót különböző problémákkal.

Ismerős?

Annyi a tennivalód, hogy, ha egész nap megfeszítve dolgoznál estére még sem látszana  szinte semmi belőle. Úgy érzed, hogy a cégben majdhogynem csak Te végzed rendesen a munkád és mindenki más csak lógatja a lábát.

Persze ez nem igaz, sőt, a munkatársak is lehetnek túlterheltek, ellenben az eredmények még sem ezt igazolják.

Úgy is mondhatnánk, hogy a cég NEM HATÉKONY. Ehhez hoztam segítséget.

Megosztom veled a nemrégiben tett döbbenetes felfedezésemet a témában és számtalan hasznos ötletet adok a magad és a beosztottaid hatékonyságának javítására.

Töltsd le a díjmentes “HATÉKONY VEZETŐ, HATÉKONY MUNKATÁRSAK” e-book-ot és alkalmazd a benne leírt tippeket, trükköket!

Cserébe nem kérek mást, mint, hogy iratkozz fel a Hírlevelemre. Ez nem is ár érte, hiszen a Feliratkozott olvasóim további hasznos tanácsokat kapnak tőlem.

Engem érdekel, feliratkozom!

Íme egy részlet a könyvből:

Javaslat: Először magunk váljunk hatékonnyá mielőtt nekiállunk a munkatársakat eredményesebbé tenni. Azonkívül, hogy így követendő példát tudunk mutatni nekik, jobban át tudjuk érezni, hogy min mennek keresztül.”

Ehhez nyújt a könyv gyakorlatias megoldásokat.

Kérem az e-könyvet!

Sarkalatos probléma egy vezetőnek, hogy miért nem hatékonyak a munkatársak.

Az e-book ebben is segít:

“Cégvezetők többségét hallottam már panaszkodni, hogy a munkatársak nem eléggé hatékonyak, folyton meg kell mondani nekik, hogy mit csináljanak, nem tudnak önállóan dönteni, a hozzáállásuk sem megfelelő… és még sorolhatnám tovább. Ez a fajta megközelítés sajnos eléggé túlterheltté teszi a vezetőket, mert mindről nekik kell gondoskodniuk.

A probléma egyik oka, hogy hiányzik belőlük a rátermettség. Sajnos nem csak ezzel lehetnek gondok, hanem az összes többi összetevővel is: Nem tudnak fókuszálni, nem látják a következményeket és nem kitartóak.

A hiányok:

Nézzük meg egyenként, hogy vajon mitől lehetnek ezek a hiányok és miként segíthetünk rajtuk:

  1. 1.Az összpontosítás hiánya abból eredhet, hogy túl sok aggodalom terheli le a figyelmét vagy túlságosan sok mindent akar egyszerre megvalósítani.

Megoldások: A túl sok aggodalmat beszélgetéssel, és a bizalom megadásával tudja egy vezető semlegesíteni. Ha pedig az utóbbival van gondja akkor érdemes a vezetőnek leosztani a feladatot részekre és amíg egy résszel nem végzett, addig ne foglalkozzon a másikkal.”

Szeretném tovább olvasni! Feliratkozom!

Tedd hatékonyabbá a munkatársaidat! Iratkozz fel a Hírlevelemre és olvasd el a “Hatékony vezető, hatékony munkatársak” e-könyvet!

Feliratkozom!

Loksa Ágnes
vezetőképzés és coaching

agnes@loksaconsulting.hu
(+36 70) 431 7736