Ki vagyok?

Loksa Ágnes “Növekedési specialista” vagyok és abban tudok segíteni  a cégvezetőknek, hogy a vállalkozásuk hatékonyabban, profittermelőbben működhessen és képesek legyenek elérni a rövid és hosszú távú céljaikat egyaránt.

Mit adok én?

Irányított céges növekedést túlhajszoltság és időhiány nélkül. Akármelyik stádiumban is van a céged éppen most – 1. nem jól mennek a dolgaid, 2. túl jól mennek a dolgok, ezért nem győzöd, vagy 3. éppen csak működik változás nélkül-, segítek, hogy a növekedésed egy kíváló játszma legyen a számodra.

Segítek beindítani a növekedést illetve segítek megtartani a növekedést, ha már sikerült elérned.

Tanulmányok és tapasztalatok

2003-tól 2014-ig a családi vállalkozásunk ügyvezető igazgatója voltam 2 másik családtagommal együtt. Hatalmas lelkesedéssel vetettem magam a cég irányításába. Ahogy haladtam előre egyre inkább bizonyosságot nyert, hogy a cégvezetési tudásomon lehet még javítani.

2006-tól 2009-ig nagy erőkkel képeztem magam a Menedzsment területén. Több, mint 18 vezetői tanfolyamon vettem részt Magyarországon és külföldön is egyaránt. A tanultakat felhasználva sikeresen vészeltük át a 2008-2009-es válságot. Ráadásul 2010-re 69%-os forgalom növekedést és 80%-os árbevétel növekedést értem el. Ez utóbbi 2013-ra még további 59%-al emelkedett.

2014-ben elhagytam a családi vállalkozást, hogy más vezetőknek is segíthessek. Ha nekem sikerült, neked is sikerülhet.

3 évig egy konzultáns cégnél dolgoztam, ahol a munkásságom alatt megdupláztuk az árbevételt. Ez idő folyamán több, mint 100 előadást tartottam, közel 1000 résztvevőnek. Nagy öröm számomra, amikor látom a hallgatóim arcán a felismeréseket és az ötletek, amiket megszeretnének valósítani.

2018 nyarán beszálltam az 1 éve működő Kitchen of Health éttermi vállalkozásba ami éppen a csőd szélére került és a tulajdonos már lemondott róla. Átvettem az irányítást és 1 év alatt megmentettem a pénzügyi válságtól, gazdaságilag stabilizáltam, megoldottam a munkaerőhiányt és 146%-os árbevétel emelkedést értem el. 2019 III.negyed évére egy új éttermet fogunk nyitni.

Nem csak a sok tanulmánytól, és gyakorlattól vagyok sikeres, hanem, hogy azóta is megállás nélkül képződöm a menedzsment területén. Folyamatosan továbbképzem magam, tréningeken veszek részt. Az az erő és képesség, ami bennem van, neked is jár!

Tegyél egy próbát! Kérd “Szervezeti konzultációmat!”

Miben vagyok más?

A tapasztalatom az, hogy a legnagyobb gondot az okozza egy vezető életében, hogy, amikor a vezető visszamegy a vállalkozásába tele ötletekkel egy-egy önfejlesztőtréning vagy konzultácuió után, ezek a nagyszerű ötletek rögtön elakadnak az első “nemlehetmegcsinálni” miatt.

Erre dolgoztam ki a szolgáltatásaimat. A célom az eredményesség. A képzéseken illetve a személyes konzultációimon átvesszük a buktatókat és a lépéseket, amiket az egyes problémák megoldására meg kell tenni. Végig fogom a vezető kezét és segítséget nyújtok, hogy könnyedén vegye a keletkező akadályokat, hogy utána örömmel lubickolhasson a rengeteg szabad idejében.


Legyél az ügyfelem, mert megérdemled, hogy könnyebb életed legyen!

Nagyon fontosnak tartom az után követést és a folyamatos kapcsolatépítést. Az ügyfeleimmel változatlanul kontaktusban maradok hogy át tudjuk nézni, hogy mi változott, mire van még szüksége, és, hogy milyen újabb problémák merültek fel megoldásra várva.

Egy kellemes beszélgetés egy csésze kávé és egy szelet sütemény mellett egy nyugodt helyen elfogyasztva, minden cégvezetőnek felüdülést jelent a mindennapok nehézségei mellett.

Köszönet a családomnak

Elsősorban szeretnék köszönetet mondani édesapámnak, aki felépített egy milliárdos vállalkozást és lehetővé tette a számomra, hogy megtapasztaljam a vezetői szerepet. Köszönet édesanyámnak, aki szeretettel és gondoskodással egyengette az utamat. Munkásságomat támogatja egy csodás férj és 3 gyermek, akik a biztos, nyugodt hátteret biztosítják nekem. Nélkülük nem tudnék, olyan lelkesedéssel, és energiával feltöltődve előadásokat tartani illetve személyes tanácsadást nyújtani, ami a megfelelő eredményt hozná.  Köszönöm nekik, hogy belevághattam ebbe a vállalkozásba.

Vélemény:

“Loksa Ági egy olyan problémamegoldó, aki a legnagyobb nyugalommal és hidegvérrel kezeli az ügyvezetőt terhelő problémákat. Akinek sosem gond egy munkát kivitelezni, cégen belül kipróbálni, elvégezni, beletanulni annak érdekében, hogy megtalálja a legoptimálisabb megoldást.

Nagyon profi és éles eszű, gyors és pontos. Nekem ezekkel a tulajdonságaival és tetteivel konkrétan a vállalkozásomat mentette meg.”
Bocsi Viktória VikCook Kft.

Loksa Ágnes
vezetőképzés és coaching

agnes@loksaconsulting.hu
(+36 70) 431 7736

Kapcsolatfelvétel

Együttműködő partnereim:

Miért tűntem el?

Ez egy nagyon őszinte vallomás lesz az életemből! Bizonyára feltűnt, hogy az elmúlt pár hónapban nem küldtem semmilyen hasznos tanácsot,…