Érdemes folytatni vagy újrakezdeni?

Hogyan tovább?

Most nem könnyű neked. Senkinek sem könnyű.

Sőt vannak, olyan területek, amik egyszerűen leálltak lásd turizmus, vendéglátás, rendezvényszervezés.

Ha ide tartozol, akkor úgy gondolom, hogy neked is szükséged van útmutatásra, egy lökésre az újrakezdéshez.

Ha szerencsésebb vagy és a te szakmádat még nem tette tönkre a vírus, akkor sem rózsás a helyzet mivel a nehézség kihat a gazdaságra és az emberekre.

Miért van szükséged rám?

Azért, mert kívülről látom az a problémát, aminek te a közepén csücsülsz. Nem vagyok több nálad, nem vagyok okosabb nálad, egyszerűen csak én kívülről látom a helyzetet és józan paraszti ésszel tudok rá megoldást mondani.

Amikor benne vagyunk egy probléma közepén gyakran nem látjuk, hogy mi is a valódi baj és ezért nem mindig találjuk meg a megfelelő megoldást.

Részletezve ez így nézne ki. Van egy baj, erre hozol egy megoldást, a baj megszűnik, viszont a megoldás felvet egy másik problémát, amire szintén találsz megoldást. A probléma megszűnik, de a megoldásod újabb problémát vet fel. Ezt a végtelenségig lehet csinálni!

Ezért van az, hogy egy vezető nem jút egyről a kettőre, mert folyton csak megoldásokat gyárt.

Ezért vagyok én, hogy kívülről ránézve egy adott helyzetre, és használva a kivizsgálás törvényeit az okot szüntessem meg. Így nem kell újabb és újabb megoldásokat kreálni a keletkező problémákra.

Szeretnél egy külső nézőpontot?

Kérd Személyes Tanácsadásomat!

Most a 1,5 órás személyes konzultáció 45.000Ft helyett a koronavírus okozta rendkívüli helyzet miatt 45%-os kedvezménnyel érhető el: 25.000Ft-ért. Akár online változatban is.  Az ár mentes az ÁFA alól. 

Mit adok neked?

Más nézőpontot. Egyszerű megvalósítható ötleteket. Egy gondolatot, ami nálad beindít valamit. Egy lökést arra, hogy érdemes tovább folytatni vagy újra kezdeni

Tegyél egy próbát!

Semmit nem vesztesz. A szolgáltatási díjat utólag számlázom neked, amennyiben elégedett voltál a tanácsadással. 

Jelentkezem személyes tanácsadásra!

Mire számíthatsz a Személyes tanácsadáson?

Jól irányzott kérdéseket fogok feltenni neked, aminek a megválaszolásával egyre közelebb kerülünk a megoldáshoz. Már ettől a folyamattól jobban tudod érezni magad. 

Mi az, amit kapsz?

Egy lökést, ami segít folytatni a működést vagy éppen újrakezdeni azt!

Bónusz!

Ha megrendeled a 1,5 órás konzultációmat, akkor ajándékba adom a Csopaki történetek című könyvemet, ami 28 hasznos leckét tartalmaz regénybe ágyazva cégvezetőknek, magánszemélyeknek egyaránt.

Olvass bele a könyvbe!>>

Jelentkezem a személyes tanácsadásra

Akik már kaptak 1,5 órás személyes konzultációt:

“Amit megtanultam, hogy mennyire fontos a minőségi idő megfogalmazása és együtt töltése. Az őszinte kommunikáció minden kapcsolat alapja. Minden elrontott dolog helyrehozható jó kommunikációval és közös akarattal. Egy kapcsolatért mindig tenni kell valamit!”

Marlyn József vezető

“Már egy rövid beszélgetés megadta a követendő irányt és megerősített, hogy van kiút a nehéz helyzetekből.”

R.P. ügyvezető

“Az elmúlt két hét lefelé menő statisztikái után ez igazán lelkesítő volt. Köszönöm a cégvezetési tanácsokat.”

T.R. Cégvezető

“Adtál olyan tippeket, amik sikeres akciók, amiket te már végigjártál. Valószínű, hogy működni fognak.”

Szigedi László cégvezető

“Kitaláltam egy új ágazatot, amivel sokat tudunk segíteni egy új célcsoportnak és láttam a célt, de nem volt tiszta az odáig vezető út. Tudtam, hogy kihez kell fordulnom, mert már több hasonló esetben is elvitt engem a célomig. Hívtam az Ágit. Első alkalommal teljesen kikristályosította a célhoz vezető utat és pikk-pakk összedobtuk az egész tervet. És most már tudom, hogy mit kell csinálnom, hogy ezt az új ágazatot beindítsam.”

Bocsi Viki ügyvezető

Loksa Ágnes
vezetőképzés és coaching

agnes@loksaconsulting.hu
(+36 70) 431 7736

Jelentkezem a személyes tanácsadásra

Miért tűntem el?

Ez egy nagyon őszinte vallomás lesz az életemből! Bizonyára feltűnt, hogy az elmúlt pár hónapban nem küldtem semmilyen hasznos tanácsot,…